Närhet till naturen

Valen av friluftsaktiviteter på norra Öland är många. Spendera en dag på en av de många golfbanor som finns i området, vandra i någon av vandringslederna och förundras över den öländska naturens många skepnader och uttryck. Ta en båttur ut till mytomspunna ön Blå Jungfrun eller testa vattenscooter, paddle board eller kajak. Öland friska vindar lämpar sig också perfekt för vindsurfing och kitesurfing. På Böda strand finns en stor träningsanläggning utomhus som erbjuder olika former av träning som utegym, yoga under bar himmel, bootcamp och tennis.

Rika sommarminnen

Öland har även mycket att erbjuda för matälskaren och på norra delen av ön finns ett stort utbud av restauranger för alla smaker. Testa öländska kroppkakor på Ninnis kroppkaksbod, en pizza på populära Brasseriet i Böda, njut av havets läckerheter på någon av fiskkrogarna i Byxelkrok eller gör ett besök på klassiska Lammet och Grisen.

Är man ute efter stadspuls finns idylliska Borgholm som bevarat mycket av sin ursprungliga bebyggelse och som är full av restauranger, butiker och livlig torghandel.

Intresseanmälan

Kontakt

Johan Holmgren

johan@esny.se
076-841 11 30

Eklund Stockholm New York